Nosaltres

La nostra prioritat ets tu

Volem oferir-te la solució més econòmica i procurar que no tinguis maldecaps.

Estem al teu servei

Suport constant i gratuït quan ens necessiteu

Amb anys d’experiència i cada cop més clients, som una empresa dedicada a l’estalvi, donant sempre un suport constant i gratuït per tal que pugueu estar tranquils i no us hàgiu d’ocupar de res.

La nostra prioritat és sempre el client, poder oferir una solució més econòmica i procurar que no tingui maldecaps.

Gràcies a la nostra bona feina i al “boca a boca” són cada cop més els clients que formen part de la nostra empresa, per aquest motiu i perquè ens satisfà fer bé la feina i aconseguir que així ens recomanin, és molt important per nosaltres valorar al màxim els clients i generar així una relació de confiança i transparència molt propera.

Nosotros
Ingrid Bendek
FAQ

Les nostres preguntes més freqüents

T’indiquem a continuació les nostres preguntes més freqüents, però no dubtis en preguntar-nos si tens alguna altra.

La distribuïdora seguirà sempre sent la mateixa, així que això només provoca que tinguis un canvi amb la factura ( que us vindria de la nova companyia ). Heu de saber que és el client qui té dret a decidir qui vol que el facturi, ja que és un mercat lliure.

En molts casos la potència contractada sol ser més de la que necessitem realment, si mai us ha saltat la llum, serà senyal que sempre aneu sobrats de “potència” i per tant segurament es podria estudiar si sortirà més a compte baixar-la.

Normalment, es fa el canvi de wifi al mateix moment i no us perjudica en cap cas, a més a més rebreu la targeta sim a casa per tal que no us quedeu sense línia. Un cop us hagi arribat s’activa i així aconseguim que no perdeu el servei en cap moment.

Sempre calculem els estudis donant els mateixos serveis al client, també perfilem si un client realment necessita el que està pagant, o si podem ampliar un servei més complet pel mateix preu.

Si vols estalviar en les teves factures…